Mustikkapiirakka vhh

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g100 g    600 kcal24 g6,6 g54 g0 g
Kookoshiutale 20 g  4 rl0,6 dl132 kcal1,6 g1,3 g13 g3,3 g
Voi, 1 tl, 5 g50 g    365 kcal0,5 g0,5 g40 g0 g
Kananmuna kuoreton 300 g5,5 kpl   428 kcal38 g0,9 g31 g0 g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g250 g 50 tl17 rl2,5 dl145 kcal23 g13 g0,5 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Mustikka metsä- 300 g  25 rl5 dl132 kcal1,5 g19 g1,8 g10 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1220 g    2482 kcal92 g47 g210 g13 g
Ravintosisältö / annos153 g    311 kcal11 g5,9 g26 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    203 kcal7,5 g3,9 g17 g1,1 g
Kahdeksan annosta
(28cm pohjalle)

pohja

100g mantelijauhe
20g kookoshiutale
50g voi
1 munan valkuainen

täyte

250g rahka
2dl kermaa
1 kananmuna ja ylijäänyt keltuainen
mustikoita
makeutusjauhetta halutessa

sekoita mantelijauhe, kookoshiutaleet ja voisula.

Lisää lopuksi valkuainen.

Levitä piirakkapohjalle ja esipaista uunissa 175 astetta 10 min.

lado mustikat piirakkapohjan päälle ja kaada päälle
sekoitettu rahka, kerma, munat ja makeutusjauhe.

Paista uunissa n 1 tunti.

Resepti
karppaus.

Info sivuilta