Kaalilaatikko kaurakermalla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, paistettu 450 g   4,1 dl368 kcal5,7 g19 g28 g10 g
Sipuli, paistettu 40 g   0,6 dl41 kcal0,5 g1,9 g3,3 g0,7 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7 g1,8 kpl   7,3 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Riisi, keitetty, suolaton 240 g  20 rl3 dl329 kcal5,8 g73 g0,7 g2,2 g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g11 g    31 kcal2,2 g0,6 g2,2 g0,1 g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot75 g    218 kcal11 g0,8 g20 g0 g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g400 g    460 kcal3,2 g22 g40 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1623 g    2117 kcal105 g119 g134 g13 g
Ravintosisältö / annos271 g    353 kcal17 g20 g22 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    130 kcal6,4 g7,3 g8,2 g0,8 g
Paista kaali, sipulit, jauheliha ja pekoni.

Keitä riisi kanaliemen kanssa.

Sekoita vuokaan, lisää kaurakerma ja paista uunissa n. 30 min 175 asteessa.