Erilainen makkarapasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g500 g    1720 kcal67 g320 g15 g30 g
Prinssinakki pirkka 300g300 g    723 kcal10 g10 g60 g0,6 g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g400 g    1020 kcal60 g6,4 g84 g0,8 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Tomaatti, tuore125 g1 kpl   25 kcal0,8 g4,8 g0,4 g1,7 g
Kesäkurpitsa300 g0,9 kpl   51 kcal1,2 g7,5 g1,8 g2,1 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g30 g7,5 kpl   31 kcal2,4 g4,9 g0,2 g0,6 g
Feta, Arla Apetina 10 %200 g    360 kcal43 g2 g20 g0 g
Paprika, punainen60 g    15 kcal0,5 g2,8 g0,2 g1,2 g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)250 g    150 kcal2,5 g11 g10 g1,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2225 g    4112 kcal188 g372 g192 g40 g
Ravintosisältö / annos223 g    412 kcal19 g37 g19 g4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    185 kcal8,4 g17 g8,6 g1,8 g
Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.