Pikaborschkeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%700 g    1190 kcal140 g0 g70 g0 g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g500 g    275 kcal8,5 g60 g1,5 g0 g
Punajuuri 450 g5,6 kpl   173 kcal4,5 g31 g0,9 g11 g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22 g    62 kcal4,4 g1,1 g4,4 g0 g
Sipuli 200 g3,6 kpl  2,2 dl61 kcal2,5 g10 g0,4 g3,4 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g150 g    405 kcal27 g3 g32 g0 g
Vesi1800 g 360 tl120 rl18 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
3837 g    2300 kcal187 g105 g124 g15 g
Ravintosisältö / annos384 g    230 kcal19 g10 g12 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    60 kcal4,9 g2,7 g3,2 g0,4 g
Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.