Texmex-kesäkurpitsavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 400 g1,1 kpl   72 kcal2,2 g10 g1,6 g2,8 g
Peruna, keskikokoinen 60g300 g4,3 kpl   180 kcal4,5 g39 g0,3 g2,7 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Valkosipuli 40 g10 kpl   43 kcal3,2 g6,5 g0,2 g0,8 g
Rypsiöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Tomaattimurska 500 g  33 rl5 dl147 kcal2,8 g27 g1 g10 g
Juustoraaste, Emmental (Ingman), annos 20g150 g    585 kcal44 g0,9 g45 g0 g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g40 g    120 kcal1,8 g24 g1,8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1899 g    1950 kcal135 g110 g104 g17 g
Ravintosisältö / annos317 g    326 kcal22 g18 g17 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    103 kcal7,1 g5,8 g5,5 g0,9 g
Paista sipulit ja jauheliha.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja taco-mausteseos.

Anna hautua 5 min. Viipaloi kesäkurpitsa ja perunat.

Voitele uunivuoka ja lado sinne kerroksittain kesäkurpitsaa, perunaa, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerros kastiketta ja juustoraastetta.

Paista 200 asteessa n. 40 min. Ohje julkaistu Yhteishyvä 8/10