Voi-rypsiöljy-vesilevite

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 90 g 18 tl6,4 rl1 dl796 kcal0 g0 g90 g0 g
Vesi100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
290 g    1521 kcal1,2 g0,4 g171 g0 g
Ravintosisältö / annos290 g    1521 kcal1,2 g0,4 g171 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    525 kcal0,4 g0,1 g59 g0 g
Huoneenlämmössä pehmitettyä voita 100 g, 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä sekoitetaan samettimaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

Lopuksi lisätään vesi pikkuhiljaa ja sekoitetaan edelleen kunnes seos on tasaista.

Maustetaan halutessa suolalla ja vaikkapa valkosipulilla tai yrteillä.