Helpot lohipuikot

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Purjosipuli 100 g1/2 kpl   23 kcal1,8 g2,4 g0,2 g2,1 g
Vehnäjauho puolikarkea 33 g  3,3 rl1/2 dl112 kcal3,3 g23 g0,4 g1,1 g
Lohipakaste PIRKKA400 g    720 kcal80 g0 g44 g0 g
Mustapippuri 6.5 g 3,3 tl0,9 rl 18 kcal0,7 g2,5 g0,2 g1,7 g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 28 g    199 kcal0,1 g0 g22 g0 g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 100 g 20 tl6,7 rl1 dl34 kcal3,1 g4,9 g0,1 g0 g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100 g    85 kcal1,4 g4,4 g7 g0 g
Suola, annos 3g2.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
770 g    1190 kcal90 g37 g74 g4,9 g
Ravintosisältö / annos192 g    297 kcal23 g9 g19 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    155 kcal12 g4,8 g10 g0,6 g
Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.