Bluen minestronekeitto5

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g10 g    68 kcal0,1 g0,1 g7,5 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10 g2,5 kpl   10 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Porkkana, keskikokoinen 65g150 g2,3 kpl   42 kcal0,9 g8,9 g0,3 g3,8 g
Keittomaukas keittokinkkusiivu (Kivikylän kotipalvaamo), annos 26g100 g    142 kcal22 g4,2 g2,5 g0 g
Vesi1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Makaroni, tumma 100 g  13 rl1,8 dl360 kcal14 g66 g3 g5,9 g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400 g  27 rl4 dl100 kcal4 g22 g0 g5,6 g
Herne, pakaste (rainbow)150 g    128 kcal9 g23 g0 g4,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
2520 g    877 kcal52 g130 g14 g22 g
Ravintosisältö / annos504 g    175 kcal10 g26 g2,7 g4,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    35 kcal2 g5,2 g0,5 g0,9 g
Sulata margariini kattilassa, lisää silputtu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi porkkana ja lisää kuullottumaan sipulien kanssa.

Lisää tomaattimurska, vesi ja pasta.

Kiehauta kunnes pasta on kypsää ja lisää kinkku sekä herneet.

Lisää valmiiseen keittoon mausteita maun mukaan ja muutama mozzarellan pala.