Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 728 g2,1 kpl   131 kcal4,1 g18 g2,9 g5,1 g
Arkijuusto, Valio [330kcal]150 g19 kpl   495 kcal41 g0 g36 g0 g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g500 g    125 kcal7,5 g23 g1,5 g0 g
Ruokaöljy keskiarvo 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1792 g    1535 kcal128 g41 g94 g5,1 g
Ravintosisältö / annos1792 g    1535 kcal128 g41 g94 g5,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    86 kcal7,2 g2,3 g5,2 g0,3 g
Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.