Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl116 g    152 kcal15 g0,6 g10 g0 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 163 g  16 rl2,5 dl559 kcal17 g114 g2 g5,7 g
Leivinjauhe 7.5 g 1,5 tl1/2 rl 13 kcal0,4 g2,8 g0 g0 g
Voi 75 g 15 tl5,4 rl0,8 dl544 kcal0,9 g0,3 g61 g0 g
Maito, Kevyt125 g 25 tl8,3 rl1,3 dl58 kcal4 g6 g1,9 g0 g
Mustikka metsä- 300 g  25 rl5 dl132 kcal1,5 g19 g1,8 g10 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
957 g    2148 kcal39 g313 g77 g16 g
Ravintosisältö / annos80 g    180 kcal3,2 g26 g6,4 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    225 kcal4 g33 g8 g1,6 g
Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia