Täytetyt paprikat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g82 g1,5 kpl  0,9 dl22 kcal1,1 g3,9 g0,2 g1,4 g
Sipuli (kuorittu)135 g2,5 kpl  1,5 dl37 kcal1,8 g6,5 g0,3 g2,3 g
Sieni rouskut, suolattu 347 g   4,3 dl90 kcal5,4 g8 g1,7 g10 g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 250 g3,9 kpl   621 kcal36 g14 g47 g1,2 g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g16 g    144 kcal0 g0 g16 g0 g
Paprika, punainen474 g    122 kcal4,3 g22 g1,9 g10 g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 15 g 3 tl1 rl 11 kcal0,2 g1,7 g0,2 g0,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1319 g    1046 kcal49 g56 g68 g25 g
Ravintosisältö / annos330 g    262 kcal12 g14 g17 g6,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    79 kcal3,7 g4,2 g5,1 g1,9 g
Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.