Punainen kalapata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus200 g    140 kcal32 g0 g0,6 g0 g
Purjosipuli 120 g0,6 kpl   28 kcal2,2 g2,9 g0,2 g2,5 g
Tilli, tuore 15 g  5 rl 4,5 kcal0,6 g0,1 g0,1 g0,3 g
Suola, annos 3g1.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)400 g    131 kcal2,8 g26 g2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
737 g    303 kcal38 g29 g2,9 g2,8 g
Ravintosisältö / annos184 g    76 kcal9 g7,2 g0,7 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    41 kcal5,1 g3,9 g0,4 g0,4 g
Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.