Tonnikala-perunasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kurkku 100 g1/4 kpl  2,2 dl11 kcal0,6 g1,4 g0,1 g0,7 g
Kirsikkatomaatti, suomalainen220 g1,8 kpl   44 kcal1,3 g8,4 g0,7 g3,1 g
Paprika, punainen80 g    21 kcal0,7 g3,7 g0,3 g1,6 g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka60 g    6 kcal0,7 g0,5 g0,1 g0,6 g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)205 g    195 kcal47 g0 g1 g0 g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%200 g    120 kcal6,4 g14 g4 g0 g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5 g    4,8 kcal0,1 g0,9 g0 g0 g
Oliiviöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 350 g    193 kcal5,6 g46 g0,6 g3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1225 g    638 kcal63 g75 g12 g9 g
Ravintosisältö / annos245 g    128 kcal13 g15 g2,4 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    52 kcal5,1 g6,1 g1 g0,7 g
1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.