Täytetyt paprikat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika punainen 400 g2,4 kpl   117 kcal3,8 g18 g1,6 g7,6 g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400 g   5,3 dl1282 kcal107 g0 g96 g0 g
Sipuli 30 g0,6 kpl  1/3 dl9 kcal0,4 g1,4 g0,1 g0,5 g
Kesäkurpitsa zucchini 60 g0,2 kpl   11 kcal0,3 g1,5 g0,2 g0,4 g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)45 g    32 kcal5 g1,1 g0,7 g0 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Tomaatti 40 g0,3 kpl   9 kcal0,2 g1,4 g0,1 g0,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
976 g    1462 kcal117 g24 g99 g9 g
Ravintosisältö / annos244 g    366 kcal29 g6 g25 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    150 kcal12 g2,4 g10 g1 g
Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.