Rössypotut

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 300 g5 kpl   228 kcal5,6 g47 g0,6 g3 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vanukas, verivanukas 150 g    275 kcal11 g26 g13 g5,8 g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 100 g5 kpl   226 kcal16 g0,5 g18 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Lihaliemijauhe/tiiviste 15 g 3,8 tl1,4 rl0,2 dl44 kcal1,7 g2,3 g3,2 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1665 g    801 kcal36 g80 g35 g11 g
Ravintosisältö / annos278 g    134 kcal6 g13 g5,8 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    48 kcal2,2 g4,8 g2,1 g0,6 g
Keitä perunat 5-6 kpl ja sipulit 1-2 kpl lähes kypsäksi litrassa vettä johon on lisätty siankylki.

Lisää lopuksi rössy mausta suolalla, pippurilla ja lihaliemellä.