Kanaruukku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 300 g5 kpl   228 kcal5,6 g47 g0,6 g3 g
Bataatti, kuorittu 130 g1 kpl   105 kcal2 g22 g0,1 g3,9 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Kanasuikale hunajamarinoitu400 g    520 kcal72 g8,8 g24 g0 g
Aurinkokuivattu tomaatti150 g    272 kcal4,1 g18 g21 g0 g
Valkosipuli 3.5 g0,9 kpl   3,8 kcal0,3 g0,6 g0 g0,1 g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g200 g    220 kcal36 g4 g6 g0 g
Ruokakerma Valio 4% K&P250 g    150 kcal2,5 g11 g10 g1,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1484 g    1512 kcal123 g114 g62 g9 g
Ravintosisältö / annos371 g    378 kcal31 g28 g16 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    102 kcal8,3 g7,7 g4,2 g0,6 g
1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.