Haudutettu punakaali VHH

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Punakaali 500 g   13 dl130 kcal7,8 g18 g1 g10 g
Voi 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl363 kcal0,6 g0,2 g41 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g15 g    3 kcal0 g1 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
665 g    523 kcal10 g24 g42 g11 g
Ravintosisältö / annos133 g    105 kcal1,9 g4,7 g8,4 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    79 kcal1,5 g3,5 g6,3 g1,7 g
Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla