Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Valkokaali keräkaali 1000 g0,8 kpl  25 dl278 kcal12 g41 g2 g21 g
Porkkana, keskikokoinen 65g100 g1,5 kpl   28 kcal0,6 g6 g0,2 g2,5 g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11 g    31 kcal1 g2 g2,1 g0,1 g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13 g    34 kcal1,3 g1,3 g2,6 g0,2 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2632 g    1086 kcal97 g56 g47 g26 g
Ravintosisältö / annos263 g    109 kcal10 g5,6 g4,7 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    41 kcal3,7 g2,1 g1,8 g1 g
1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa