Kaalilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1600 g1,3 kpl  40 dl444 kcal19 g65 g3,2 g34 g
Ohrasuurimo 170 g  13 rl2 dl548 kcal14 g107 g3,4 g13 g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g320 g    1024 kcal166 g90 g1,6 g51 g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g10 g    23 kcal0,3 g2,6 g1,3 g0 g
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Siirappi 140 g 20 tl7 rl1 dl422 kcal0,1 g104 g0 g0 g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200 g    170 kcal2,8 g8,8 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
2640 g    2632 kcal203 g377 g24 g98 g
Ravintosisältö / annos220 g    219 kcal17 g31 g2 g8,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    100 kcal7,7 g14 g0,9 g3,7 g
Lisäksi: suolaa, pippuria ja meiramia.

1. Keitä ohra kypsäksi.

2. Poista kaalista ruoti, pilko pieneksi ja kiehauta n. 15 minuuttia kasvisliemessä.

Valuta hyvin,

3. Paista soijarouhe ja lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Jatka paistamista niin kauan, että neste on haihtunut.

4. Sekoita kaikki ainekset, myös mausteet keskenään ja kaada uunivuokaan.

Lorota päälle kermaa.

5. Paista 150-175-asteisessa uunissa n. 2 tuntia, peitä vuoka foliolla, jos alkaa tummua liikaa päältä.

alkuperäinen Siirry sivulle!