Broilerigratiini

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 500 g0,8 kpl  13 dl120 kcal9 g11 g1,5 g12 g
Parsakaali brokkoli 500 g1,4 kpl   175 kcal23 g10 g1,5 g13 g
Broilerisuikale, keskiarvo 400 g   4 dl487 kcal85 g0 g16 g0 g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%200 g    260 kcal6 g4 g26 g0,2 g
Kuohukerma,valio,2dl200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Oliiviöljy 27 g 5,4 tl1,9 rl0,3 dl239 kcal0 g0 g27 g0 g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g100 g    290 kcal33 g0 g17 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1927 g    2251 kcal160 g31 g159 g24 g
Ravintosisältö / annos482 g    563 kcal40 g7,7 g40 g6,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    117 kcal8,3 g1,6 g8,3 g1,3 g
Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.