Saanan kaalilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g1000 g    240 kcal12 g41 g2 g11 g
Voi, 1 tl, 5 g60 g    438 kcal0,6 g0,6 g48 g0 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Jauheliha, sika-nauta 750 g    1661 kcal131 g0 g128 g0 g
Riisi & monivilja (Risella), annos 50g160 g    526 kcal15 g109 g3,8 g11 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Maito, Kevyt600 g 120 tl40 rl6 dl276 kcal19 g29 g9 g0 g
Siirappi 40 g 5,7 tl2 rl0,3 dl121 kcal0 g30 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2980 g    3616 kcal207 g216 g213 g25 g
Ravintosisältö / annos298 g    362 kcal21 g22 g21 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    121 kcal7 g7,3 g7,2 g0,8 g
1.sulata voi, lisää kaali ja sipuli.

2.hauduta miedolla lämmöllä 20 min. välillä sekoittaen.

3.ruskista jauheliha ja lisää kaalin joukkoon.

4.mausta seos siirapilla, suolalla, meiramilla ja pippurilla.

5. seos vuokaan.

6. sekoita maito ja munat vuokaan.

kypsennä uunissa 180 asetetta puolitoista tuntia.