Uunitomaatit kananmunalla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g60 g0,5 kpl   12 kcal0,4 g2,3 g0,2 g0,8 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 18 g0,9 kpl   41 kcal2,9 g0,1 g3,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
188 g    210 kcal17 g2,7 g15 g0,8 g
Ravintosisältö / annos188 g    210 kcal17 g2,7 g15 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    112 kcal9 g1,4 g7,8 g0,4 g
Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.