Raparperi-mansikkakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Raparperi 350 g2,1 kpl  5,8 dl118 kcal2,4 g19 g0,4 g4,9 g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g5 g    30 kcal0,3 g2,9 g1,8 g0 g
Ruokosokeri42 g    171 kcal0 g42 g0 g0 g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 14 g  1,4 rl0,2 dl47 kcal0 g11 g0 g0,2 g
Mansikka 500 g  50 rl10 dl233 kcal2,5 g42 g1 g10 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
911 g    599 kcal5,2 g118 g3,2 g15 g
Ravintosisältö / annos911 g    599 kcal5,2 g118 g3,2 g15 g
Ravintosisältö / 100g100 g    66 kcal0,6 g13 g0,4 g1,6 g
Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.