Kurpitsapyttipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty370 g    274 kcal7 g57 g0,7 g3,7 g
Kurpitsa 145 g0,2 kpl   23 kcal1,1 g2,9 g0,1 g2,9 g
Sipuli 66 g1,2 kpl  0,7 dl20 kcal0,8 g3,2 g0,1 g1,1 g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g15 g    69 kcal0,1 g0,1 g7,7 g0 g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Timjami 0.1 g 0,1 tl0,1 rl 0,3 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g140 g1,1 kpl   28 kcal0,8 g5,3 g0,4 g2 g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr150 g    150 kcal18 g3,9 g7,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
887 g    565 kcal28 g72 g16 g10 g
Ravintosisältö / annos887 g    564 kcal28 g72 g16 g10 g
Ravintosisältö / 100g100 g    64 kcal3,1 g8,2 g1,8 g1,1 g
Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.