Intialaiset seitipallerot

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Seiti pakaste 400 g    310 kcal70 g0 g2,8 g0 g
Korppujauho 30 g  4,3 rl0,6 dl110 kcal3,1 g23 g0,3 g1,6 g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)150 g    188 kcal5 g5,6 g15 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Vihreä thai currytahna (Spice up), annos 100g30 g    11 kcal0,1 g2,4 g0 g0 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Sipuli 60 g1,1 kpl  2/3 dl18 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
784 g    798 kcal93 g34 g30 g2,7 g
Ravintosisältö / annos261 g    265 kcal31 g11 g10 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    102 kcal12 g4,4 g3,8 g0,3 g
Sulata ja valuta seiti kunnolla.

Turvota korppujauhoja jogurtissa noin 5 minuuttia.

Heitä kaikki ainekset tehosekoittimeen ja möyhennä tasaiseksi.

Mausteiksi korianteria, suolaa, pippuria, paprikaa...

Pyörittele palleroiksi ja paista uunissa tai pannulla öljyssä.