Kebab-liha

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oliiviöljy 41 g 8,1 tl2,9 rl0,5 dl358 kcal0 g0 g41 g0 g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 30 g 6 tl2 rl 21 kcal0,4 g3,4 g0,4 g1,2 g
Mustapippuri 10 g 4,9 tl1,4 rl 27 kcal1,1 g3,8 g0,3 g2,6 g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 800 g    1028 kcal166 g0 g40 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
880 g    1435 kcal168 g7,2 g81 g3,8 g
Ravintosisältö / annos176 g    287 kcal33 g1,4 g16 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    163 kcal19 g0,8 g9 g0,4 g
Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.