Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g400 g    680 kcal76 g0 g40 g0 g
Valkosipulijauhe, annos 3g3 g    10 kcal0,3 g2,3 g0,1 g0 g
Katkarapu 200 g100 kpl  4 dl137 kcal29 g0 g2,2 g0 g
Pekoni, paistettu 100 g5,9 kpl   515 kcal16 g0 g51 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Timjami 0.8 g 0,8 tl0,4 rl 2,3 kcal0,1 g0,2 g0,1 g0,3 g
Chili mausteseos, Old El Paso3 g    8,4 kcal0,2 g1,5 g0,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
709 g    1359 kcal122 g4,8 g93 g0,8 g
Ravintosisältö / annos177 g    339 kcal30 g1,2 g23 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    192 kcal17 g0,7 g13 g0,1 g
400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.