Chili pavut

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Chili paprika punainen45 g    18 kcal0,9 g4,1 g0 g0 g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g14 g    119 kcal0 g0 g14 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8 g2 kpl   8,3 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g400 g    100 kcal8 g16 g0,4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
467 g    246 kcal10 g21 g14 g0,2 g
Ravintosisältö / annos233 g    123 kcal4,7 g11 g6,9 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    53 kcal2 g4,6 g3 g0 g
Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.