Katkarapu-sienikastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g10 g    72 kcal0 g0 g8 g0 g
Sipuli (kuorittu)65 g1,2 kpl  0,7 dl18 kcal0,8 g3,1 g0,1 g1,1 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)114 g    17 kcal2,3 g1,1 g0,1 g0 g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g200 g    50 kcal2,6 g8,4 g0,4 g0 g
Katkarapu 180 g90 kpl  3,6 dl123 kcal26 g0 g2 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Chili paprika punainen5 g    2 kcal0,1 g0,5 g0 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
789 g    953 kcal37 g21 g81 g1,3 g
Ravintosisältö / annos395 g    477 kcal18 g10 g40 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    121 kcal4,6 g2,6 g10 g0,2 g
Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.