Makaronilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makaronit Semper gluteeniton400 g    1440 kcal32 g308 g7,2 g0 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu155 g2,6 kpl   195 kcal17 g0,5 g14 g0 g
Kevytmaito, vähälaktoosinen, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 242 g 48 tl16 rl2,4 dl110 kcal7,3 g12 g3,6 g0 g
Mineraalisuola keskiarvo 2.8 g 0,4 tl0,1 rl 0 kcal0 g0 g0 g0 g
Viola 13%, paprika-chili200 g    320 kcal16 g8 g26 g0 g
Pekoni, paistettu 70 g4,1 kpl   361 kcal12 g0 g36 g0 g
Sipuli (kuorittu)40 g0,7 kpl  0,4 dl11 kcal0,5 g1,9 g0,1 g0,7 g
Valkosipuli 12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1522 g    3114 kcal161 g332 g127 g1 g
Ravintosisältö / annos254 g    520 kcal27 g55 g21 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    205 kcal11 g22 g8,3 g0,1 g
Keitä makaronit.

Paista sipulit, pekoni ja jauheliha, lisää Viola tuorejuusto.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Yhdistä makaronit ja jauhelihaseos ja sekoita.

Kaada seos voideltuun vuokaan.

Lisää joukkoon munamaito.

Paista 220-225 asteessa 30-40 min kunnes pinta on kauniin ruskea.