Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli 165 g3 kpl  1,8 dl50 kcal2,1 g7,9 g0,3 g2,8 g
Valkopippuri 6.5 g 3,3 tl0,9 rl 18 kcal0,7 g2,8 g0,1 g1,7 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Maito, Kevyt200 g 40 tl13 rl2 dl92 kcal6,4 g10 g3 g0 g
Pekoni rasvainen 140 g7 kpl   526 kcal17 g0 g52 g0 g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 400 g    552 kcal75 g0 g28 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
922 g    1239 kcal101 g20 g83 g4,5 g
Ravintosisältö / annos92 g    124 kcal10 g2 g8,3 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    134 kcal11 g2,2 g9 g0,5 g
Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.