Mantelileipä ilman juustoa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl29 kcal4,9 g1,6 g0,2 g0 g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g10 g    1 kcal0,2 g0 g0,1 g8,5 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Manteli, jauhettu, n. 1dl60 g    361 kcal15 g4 g32 g4,2 g
Vehnälese 9 g  3 rl0,5 dl21 kcal1,2 g1,4 g0,4 g3,4 g
Seesaminsiemen, kuorineen 8.5 g 2,8 tl0,9 rl0,1 dl57 kcal2,3 g0,6 g4,9 g1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
258 g    644 kcal37 g12 g49 g17 g
Ravintosisältö / annos43 g    107 kcal6,2 g2 g8,2 g2,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    250 kcal15 g4,5 g19 g6,7 g
Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.