Chili-tomaatti possupata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu400 g    800 kcal52 g12 g64 g0 g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)370 g  25 rl3,7 dl130 kcal3,7 g26 g1,9 g5,2 g
Valkosipuli 20 g5 kpl   22 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Sipuli (kuorittu)120 g2,2 kpl  1,3 dl32 kcal1,6 g5,8 g0,2 g2 g
Paprika, punainen80 g    21 kcal0,7 g3,7 g0,3 g1,6 g
Paprika vihreä 80 g0,5 kpl   17 kcal0,8 g2 g0,2 g1,5 g
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Porkkana 250 g3,9 kpl   82 kcal1,6 g14 g0,5 g6,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1520 g    1103 kcal62 g66 g67 g17 g
Ravintosisältö / annos253 g    184 kcal10 g11 g11 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    73 kcal4,1 g4,3 g4,4 g1,1 g
Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.