Juusto-porokeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 400 g6,7 kpl   305 kcal7,5 g62 g0,8 g4 g
Porkkana, keskikokoinen 65g152 g2,3 kpl   43 kcal0,9 g9 g0,3 g3,8 g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g480 g    624 kcal96 g0 g29 g0 g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g500 g    1250 kcal95 g0,2 g110 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 2000 g 400 tl133 rl20 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
3532 g    2221 kcal199 g71 g140 g7,8 g
Ravintosisältö / annos442 g    278 kcal25 g8,9 g18 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    63 kcal5,6 g2 g4 g0,2 g
Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.