Tuliset, ihanat katkaravut

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Salsa, medium100 g    18 kcal1 g3 g0,2 g0 g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)200 g    130 kcal6,4 g10 g7 g0 g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 50 g2,5 kpl 3,3 rl1/2 dl153 kcal1,8 g2,1 g15 g0,3 g
Katkarapu 100 g50 kpl  2 dl68 kcal14 g0 g1,1 g0 g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 100 g13 kpl   341 kcal27 g0 g26 g0 g
Valkosipulijauhe, annos 3g3 g    10 kcal0,3 g2,3 g0,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
553 g    720 kcal50 g17 g49 g0,3 g
Ravintosisältö / annos277 g    361 kcal25 g8,5 g25 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    130 kcal9 g3,1 g8,9 g0,1 g
Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!