Punajuuripaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Punajuuri 1000 g13 kpl   384 kcal10 g69 g2 g25 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 100 g    260 kcal27 g0 g17 g0 g
Ananasmurska, ananasmehussa, Pirkka450 g    257 kcal4,5 g63 g4,5 g0 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400 g 80 tl27 rl4 dl257 kcal13 g19 g14 g0 g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)50 g6,3 kpl   135 kcal15 g0 g8,5 g0 g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste10 g    74 kcal0 g0 g8,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2210 g    1420 kcal72 g161 g55 g28 g
Ravintosisältö / annos221 g    142 kcal7,2 g16 g5,5 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    64 kcal3,3 g7,3 g2,5 g1,3 g
1 kg punajuuria
3 normi sipulia
100 g homejuustoa (17%)
2 prk ananasmurskaa
2 prk kevyt kermaviiliä (3,5%)

Suolaa
Valkopippuria
Mustapippuria hiukan
Juustoraastetta (50g kevyt oltermanni)

Keitä punajuuret lähes kypsiksi.

Raasta ne sipulien kanssa yhdessä.

Sekoita kaikki aineet, paitsi juustoraaste, keskenään ja laita ne hyvin voideltuun uunivuokaan.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Ripottele juustoraaste pinnalle vasta loppuvaiheessa