Suklaakääris

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 330 g6 kpl   471 kcal41 g1 g34 g0 g
Canderel makeutusjauhe10 g    38 kcal0,3 g9 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4 g    16 kcal0 g4 g0 g0 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10 g 3,3 tl1,7 rl1/4 dl37 kcal1,9 g1,1 g2,2 g3 g
Kuohukerma,valio,2dl200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g78 g    405 kcal5,6 g26 g31 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
637 g    1656 kcal53 g49 g137 g3 g
Ravintosisältö / annos127 g    330 kcal11 g10 g27 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    260 kcal8,4 g7,7 g22 g0,5 g
Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)