Riistakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 25 g   0,4 dl25 kcal0,3 g1,2 g2,1 g0,4 g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl13 g    117 kcal0 g0 g13 g0 g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto125 g    350 kcal24 g0 g28 g0 g
Purjosipuli 290 g1,5 kpl   66 kcal5,2 g7 g0,6 g6,1 g
Vesi, vesijohtovesi 1300 g 260 tl87 rl13 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Poronkäristysliha(Lapin liha)375 g    518 kcal79 g0 g23 g0 g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto75 g    210 kcal14 g0 g17 g0 g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5 g    19 kcal0,9 g0,1 g1,7 g0 g
Keittojuurekset, Rainbow200 g    50 kcal1,8 g10 g0,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2411 g    1355 kcal125 g18 g85 g6,5 g
Ravintosisältö / annos402 g    226 kcal21 g3 g14 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    56 kcal5,2 g0,7 g3,5 g0,3 g
Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.