Punajuurijauhelihalaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 400 g 80 tl27 rl4 dl574 kcal39 g8,1 g43 g0,8 g
Punajuuri 500 g6,3 kpl   192 kcal5 g35 g1 g13 g
Riisi puuroutuva 130 g  10 rl1,5 dl445 kcal7,9 g98 g0,9 g3 g
Oliiviöljy 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl177 kcal0 g0 g20 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Kevytmaitojuoma250 g    98 kcal8,3 g7,8 g3,8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1355 g    1564 kcal67 g149 g75 g16 g
Ravintosisältö / annos1355 g    1564 kcal67 g149 g75 g16 g
Ravintosisältö / 100g100 g    115 kcal4,9 g11 g5,5 g1,2 g
Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.