Amerikkalainen suklaa-juustokakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Domino keksi minttu, annos 14g175 g    849 kcal10 g116 g39 g4,4 g
Voi 80% (Valio), annos 5g50 g    360 kcal0,5 g0,5 g40 g0 g
Liivatelehti, gelatiini15 g    52 kcal13 g0 g0 g0 g
Kahvijuoma, keskiarvo 15 g0,1 kpl3 tl1 rl0,2 dl0,5 kcal0 g0 g0 g0 g
Taloussuklaa, Fazer200 g    1030 kcal7,8 g112 g60 g11 g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton200 g    320 kcal16 g8 g26 g0 g
Sokeri 100 g33 kpl25 tl8,3 rl1,2 dl406 kcal0 g100 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl300 g    1020 kcal6 g9 g105 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1063 g    4070 kcal53 g353 g270 g15 g
Ravintosisältö / annos89 g    341 kcal4,4 g30 g23 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    383 kcal5 g33 g25 g1,4 g
Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä (4 pkl) kylmässä vedessä 5 min. Purista vesti liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata paloiteltu suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

Sekoita Violan joukkoon.

Lisää liivate, sokerti ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Koristele suklaalastuilla tai -ruoheella sekä karkeasti rohituilla, kuivalla pannulla paahdetuilla pähkinöillä.