Perukan paholaishillo

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaatti 800 g6,4 kpl   182 kcal4,5 g28 g2,4 g11 g
Paprika punainen 400 g2,4 kpl   117 kcal3,8 g18 g1,6 g7,6 g
Chili paprika punainen60 g    24 kcal1,2 g5,4 g0 g0 g
Valkosipuli 30 g7,5 kpl   33 kcal2,4 g4,9 g0,2 g0,6 g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5 g  1/4 rl 0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oregano, kuivattu 1 g 1 tl1/2 rl 3,1 kcal0,1 g0,2 g0,1 g0,4 g
Väkiviinaetikka 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl17 kcal0 g0,3 g0 g0 g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g330 g    1287 kcal0 g323 g0 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1678 g    1668 kcal12 g381 g4,4 g20 g
Ravintosisältö / annos1678 g    1668 kcal12 g381 g4,4 g20 g
Ravintosisältö / 100g100 g    99 kcal0,7 g23 g0,3 g1,2 g
Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.