Mausteinen makkarapata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g400 g    1000 kcal60 g4 g84 g0 g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi170 g    808 kcal19 g1,7 g82 g0 g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g400 g  27 rl4 dl140 kcal4 g27 g2 g5,6 g
Salsa medium (Rainbow)130 g    33 kcal1,4 g5,6 g0,3 g2 g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g60 g    198 kcal1,2 g1,5 g21 g0 g
Kesäkurpitsa300 g0,9 kpl   51 kcal1,2 g7,5 g1,8 g2,1 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Chili paprika punainen10 g    4 kcal0,2 g0,9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1570 g    2260 kcal88 g53 g191 g11 g
Ravintosisältö / annos196 g    282 kcal11 g6,6 g24 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    144 kcal5,6 g3,4 g12 g0,7 g
Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.