Suklaaherkku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Valkuainen (100g)180 g    76 kcal18 g2,7 g0,2 g0 g
Keltuainen, 20g, annos 20g40 g    26 kcal1,4 g0,1 g10 g0 g
Taloussuklaa, Fazer200 g    1030 kcal7,8 g112 g60 g11 g
Vispikerma Flora 20%500 g    1100 kcal15 g25 g100 g0 g
Marianne suklaarakeet150 g    713 kcal4,2 g104 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1125 g    3022 kcal53 g244 g206 g11 g
Ravintosisältö / annos141 g    379 kcal6,6 g31 g26 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    269 kcal4,7 g22 g18 g0,9 g
Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.