Jauhelihapötkylät (karppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 700 g    1550 kcal123 g0 g119 g0 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g200 g    234 kcal5,6 g8 g20 g0 g
Edamer Viipale, annos 18g200 g    644 kcal50 g4 g48 g0 g
Sipuli 75 g1,4 kpl  0,8 dl23 kcal0,9 g3,6 g0,2 g1,3 g
Valkosipuli 25 g6,3 kpl   27 kcal2 g4,1 g0,2 g0,5 g
Tomaatti 150 g1,2 kpl   34 kcal0,8 g5,2 g0,5 g2,1 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
30 annosta
1575 g    2832 kcal210 g26 g211 g4,4 g
Ravintosisältö / annos53 g    95 kcal7 g0,9 g7,1 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    180 kcal13 g1,7 g13 g0,3 g
Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.