Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Espresso, vahva kahvijuoma, tuplana100 g    8,8 kcal0,5 g1,6 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Canderel makeutusjauhe16 g    61 kcal0,5 g15 g0 g0 g
Voi (perinteinen meijerivoi)250 g    1800 kcal0,3 g0,3 g200 g0 g
Arriba Seperieur Premium Cocoa 81% (Lidl), annos 125g250 g    1290 kcal25 g57 g107 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
836 g    3474 kcal54 g75 g330 g0 g
Ravintosisältö / annos836 g    3474 kcal54 g75 g330 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    416 kcal6,4 g8,9 g39 g0 g
Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.

Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.

Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.

Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.

Sekoita.

Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.

Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.

Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.

Keine panic.

Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.

Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.

Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.