Jauhelihajuuresvuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Voi, 1 tl, 5 g5 g    37 kcal0,1 g0,1 g4 g0 g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g800 g    240 kcal12 g36 g3,2 g20 g
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g250 g    275 kcal5,8 g10 g25 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225 g1,8 kpl   46 kcal1,4 g8,5 g0,7 g3,1 g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g150 g    510 kcal38 g0 g41 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2085 g    1786 kcal134 g57 g114 g24 g
Ravintosisältö / annos348 g    298 kcal22 g10 g19 g4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    86 kcal6,4 g2,7 g5,4 g1,2 g
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Paista sipulia ja jauhelihaa voissa pannussa.

Laita puolet pakastevihanneksista lasagne vuokaan ja kaada päälle jauhelihasipuli seos.

Laita sen päälle loput vihannekset.

Kaada pannulle, jossa paistoit jauhelihan kaksi desiä vettä ja kerma.

Kiehauta ja mausta mieleisilläsi mausteilla.

Kaada vuokaan.

Viipaloi tomaatit vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista uunissa n 50 minuuttia.