Jauheliharulla (karppaus.info)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 160 g20 kpl   598 kcal36 g0 g51 g0 g
Pekoni, Euroshopper96 g    269 kcal15 g1 g23 g0 g
Jauheliha, sika-nauta 1200 g    2657 kcal210 g0 g204 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Smetana, rasvaa n. 40 % 200 g 40 tl13 rl2 dl780 kcal4,3 g4,4 g84 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2021 g    4593 kcal289 g16 g380 g3,4 g
Ravintosisältö / annos253 g    575 kcal36 g1,9 g48 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    227 kcal14 g0,8 g19 g0,2 g
Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.