Mandariinikana kastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g300 g    540 kcal74 g8,7 g23 g0 g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g200 g    240 kcal5,6 g10 g20 g0,8 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g15 g    17 kcal0,1 g3,5 g0 g0 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
579 g    903 kcal81 g26 g53 g1,8 g
Ravintosisältö / annos145 g    226 kcal20 g6,4 g13 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    156 kcal14 g4,4 g9 g0,3 g
Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.