Kuorrutetut suklaamuffinit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 75 g 15 tl5,4 rl0,8 dl544 kcal0,9 g0,3 g61 g0 g
Sokeri85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu58 g1 kpl   73 kcal6,4 g0,2 g5,2 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75 g 15 tl5 rl3/4 dl25 kcal2,5 g3,7 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 114 g  11 rl1,8 dl391 kcal12 g80 g1,4 g4 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton60 g    192 kcal14 g6,3 g13 g0 g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g250 g    1300 kcal11 g133 g80 g28 g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g200 g    1120 kcal13 g114 g68 g0 g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton200 g    320 kcal16 g8 g26 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1122 g    4318 kcal76 g432 g254 g32 g
Ravintosisältö / annos93 g    358 kcal6,3 g36 g21 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    385 kcal6,8 g38 g23 g2,8 g
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.