Päivikin Suklaamoussekakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 111 g2 kpl   158 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Sokeri 77 g26 kpl19 tl6,4 rl0,9 dl313 kcal0 g77 g0 g0 g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 32 g  3,2 rl0,5 dl107 kcal0 g26 g0 g0,4 g
Vehnäjauho, durum 28 g 7 tl2,6 rl0,4 dl99 kcal3,6 g18 g0,7 g3,5 g
Leivinjauhe 3 g 0,6 tl0,2 rl 5,3 kcal0,2 g1,1 g0 g0 g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten9 g    30 kcal2,1 g4,1 g1,9 g1 g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)3 g    22 kcal0 g0 g2,4 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl116 g    394 kcal2,3 g3,5 g41 g0 g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g200 g    540 kcal16 g24 g40 g0 g
Fazerina (44g patukka)44 g    240 kcal4,1 g22 g15 g0,4 g
Kevyt Kaakaovaahto, Blå Band (1 pss)4 g    18 kcal0,5 g2 g1 g0 g
Flora vispi 20%215 g    473 kcal6,5 g11 g43 g0 g
Sokeri 10 g3,3 kpl2,5 tl0,8 rl0,1 dl41 kcal0 g10 g0 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen20 g 4 tl1,3 rl0,2 dl6,6 kcal0,7 g1 g0 g0 g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g20 g0,1 kpl4 tl1,3 rl0,2 dl0,3 kcal0,1 g0 g0 g0 g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g1 g    3,5 kcal0 g0,9 g0 g0 g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g14 g    57 kcal0,4 g13 g0,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
907 g    2508 kcal50 g213 g157 g5,3 g
Ravintosisältö / annos151 g    418 kcal8,4 g36 g26 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    277 kcal5,6 g24 g17 g0,6 g
Pohja:
2 munaa
0,75dl sokeria
0,5dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
0,75dl leivinjauhoja
1rkl kaakaojauhetta

3g rasvaa (teflon) vuoan voiteluun.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi sokerivaahdon sekaan.

Paista 175 asteisessa uunissa n.30min.

Anna pohjan jäähtyä.

Halkaise kolmeen osaan ja kostuta maitokahvilla.

Täyte:
n.115g (kuohu) kermaa
200g sunnuntai vaniljatuorejuustoa
1 Fazerina patukka
4g BlåBand kevyt suklaavaahto-jauhetta

Vatkaa kerma vaahdoksi, vatkaa sekaan tuorejuusto ja raastettu suklaa.

Vatkaa vielä jauhe sekaan.

Laita kostutettujen kakkulevujen väliin puolet ja puolet ja nosta tekeytymään jääkaappiin seuraavaan päivään.

Kuorruta seuraavana päivänä Esim.

Flora Vispi 20%lla.